Regnvejrssnak

Sommeren er gået uden problemer i mit nye hus, selv om jeg er skuffet over det rullegræs, byggefirmaet hat lagt i både for-og baghave. Det vokser nemlig i totter ? og jeg har en del bare pletter – det er fordi hunden tisser, siger de kloge ? men pigen har nu ikke tisset på alle de steder som nu fremstår som visne pletter … Pyt, enten har man hund eller man har have – min gamle var på næsten 1500 m2

Min vilde, dejlige “hundehave”

Min nye have er på kun 360 m2, fordelt på for-og baghave, men jeg har fået plantet meget – både til glæde for mig og for at lokke både fugle og alle de nyttige insekter til. Har to graciøse bærmispel, to dramatisk mørkbladede spireabuske”pink lady”, et paradisæbletræ og både rabarber og frugtbuske – solbær, ribs, hindbær, stikkelsbær. Der er altid plads til en til ? – selv om min havemand sagde at nu var det vist nok …om lidt vil jeg plante endnu en hindbærbusk, måske også endnu et paradisæbletræ. Jeg fik forresten mange bær af mine frugtbuske, men min labradorpige har snuppet de fleste.

Lækker…Katinka plukker solbær

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.