Januaræbler

Same procedure as last year … min husfugl, min solsort fra sidste år, står trofast foran bryggersdøren hver eneste morgen. Hun venter, hun ved, at jeg skal gå tur med hunden og at der først serveres guf til fuglen(e). Hun ser godt nok lidt sur ud på billedet, en oppustet han-solsort prøver nemlig at indtage hendes faste plads.

Lækkert æble, solsortens yndlingsmad
Lækkert æble, solsortens yndlingsmad
Det er MIT æble, mon ikke det er det, hun vil udtrykke med det arrige blik
Det er MIT æble, mon ikke det er det, hun vil udtrykke med det arrige blik

5 Comments

 1. Skønne billeder af din husfugl. Jeg fodrer også solsortene i din nabohave, men har ikke opnået dit tillidsforhold.

 2. Hej igen Birgitte
  Har først nu fanget resten af din kommentar vedr. at jeg skal fortsætte … tak igen.
  Sachertorte er også min absolute favorit, graver gerne opskriften frem! MEN den passer vist ikke lige her i bloggen – send mig en mail med din adresse, så prøver jeg. Du kan også vente et par dage, så har jeg en mail her på bloggen og svarer direkte.
  Mange hilsner
  Christa

 3. Til Christa Alstrup
  Du spørger i dit foregående indlæg, om du skal fortsætte. Ja, selvfølgelig skal du fortsætte.
  Jeg har først lige opdaget din blog. Det gjorde jeg, fordi jeg ledte efter din opskrift på banan-is, som jeg har haft rigtig meget glæde af, mens mine børn var små. Men jeg har fået opskriften væk, og nu ville jeg så se, om jeg kunne finde den på nettet. Og vupti: der var den jo, på din blog.
  Jeg har i tidens løb brugt masser af dine opskrifter – altid med stor fornøjelse. Så jeg var rigtig glad, da jeg så, at du har en blog. Den vil jeg følge.
  Og så har jeg et spørgsmål. Jeg har fået en anden af dine fantastiske opskrifter væk, nemlig opskriften på Sachertorte, som blev bragt i Bo Bedre engang i 80’erne. Jeg ved godt, at den ligger langt fra de opskrifter, du arbejder med lige nu, men jeg vil være meget taknemmelig for at få opskriften. Jeg har prøvet andre opskrifter på Sachertorte, men ingen af dem er kommet op på siden af den kage, jeg bagte efter din opskrift. Det kunne være spændende at prøve at bage den igen.
  Venlig hilsen
  Birgitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.