Oktobersmovs

Fintsnittet rød spidskål, saltede mandler, to smukke blomster af den utrættelige storkenæb og en lillebitte buket Sankthans urt – en salat kan være så nem, så delikat og så smuk – jeg synes at denne fjerner ethvert tilløb til oktobertristesse. Der skal en dressing til, selvfølgelig. Jeg bruger en stor skefuld (eller to) af min hjemmelavede kvædegelé. Opskriften finder du under “Duften af jul” fra den 25. december 2015! Men geléen, jeg lavde sidste år, altså i 2016, blev ikke så stiv som ønsket 😰 Alligevel er jeg glad at jeg ikke prøvede at gøre den stivere, altså koge den op igen. Den let flydende konsistens gør den nemlig til en herlig salatdressing!

Smuk, delikat og meget enkel oktobersalat af rød spidskål, saltmandler og blomster fra haven. Den halve figen kan udelades, men smager godt til, spises med teske

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *