Carpe diem

Nyd dagen – bedre sagt HUSK den dag, du så de flotte hybenroser og at bærrene i brombærkrattet var ved at skifte kulør. Husk at du tænkte at du skulle huske at vende tilbage og plukke rosenblade og holde øje med de fine vilde brombær. Jeg selv kom næsten for sent til de duftende rosenblade – på stranden hedder de “rynket rose”, men jeg har nu altid kaldet dem hybenroser. Det lykkedes mig forleden at plukke en lille håndfuld af de duftende blade, og det ærgrede mig at jeg ikke var kommet før. Roseneddike er nemlig så smuk og delikat. Opskrift? Næ, sådan en behøves ikke. Kom rosenblade i et sylteglas og fyld op med hvidvinseddike. Her har jeg brugt en håndfuld  rosenblade og 2,5 dl hvidvinseddike.

Brombærrene vender jeg tilbage til 😃

Efter en uge har den lyse vineddike skiftet kulør og dufter så fint
Brombær  – jeg har fundet et brombærkrat 😃
Snart er bærrene modne og kan plukkes

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.