Slut, frust, flytterod og en gave fra haven

Det er søreme svært at flytte i moden alder. Der skal smides ud, foræres væk (gider ikke at sælge) og sorteres med hård hånd. Frasorteres. Også planterne. Har taget mange krukker med mig, men nogle afblomstrede gevækster er landet i kompostbunken i min gamle store have.  Lige før aflevering af mit gamle hus gik jeg alt igennem …og der, midt på komposten fik jeg øje på den flotteste malve, katost. WOW, der havde jeg sandeligt været for hurtig. Gravede den op – det gik supernemt, proppede planten ind i en plastpotte og tog den med mig. Så kom den i ny jord i en ny lerpotte og nu i november blomstrer den stadig ! Den er blevet næsten 1 meter høj, så krukkken kom ikke med på billedet.

min smukke malve – katost – er flyttet med mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.