Cookies mod vintertristesse

I januar og februar er dagene så ofte grå og triste, og så bager jeg cookies. Store, sprøde, lækre cookies! Helst med peanuts og mørk chokolade, begge dele har  jeg altid i huset. Opskriften er enkel og meget nem. Hvis du ikke har lys farin bruger du bare rørsukker. En gang imellem bager jeg med kokossukker, som giver en fin, karamelagtig sødme.

Sprøde cookies med peanuts og  chokolade
  • 120 g crunchy jordnøddesmør
  • 120 g smør
  • 120 g rørsukker
  • 100 g lys farin
  • 1 stort æg
  • 175 g hvedemel
  • 1/2 tsk. bagepuver og 1/2 tsk. natron
  • 75 g peanuts (ristede og saltede)
  • 75 g hakket mørk chokolde, 70-80%

Pisk de to slags smør cremet, tilsæt de to slags sukker og de øvrige ingredienser, og rør dejen godt sammen. Sæt med to skeer toppe på bagepapir, tryk dem flade, og bag kagerne i den 175° varm ovn i ca. 12 minutter.

1 Comment

  1. Kære Christa, danke für das Rezept. Hier in Bayern sind die Tage auch oft noch trist und grau und es ist eisig kalt, da heizt man gern den Backofen an und bäckt Nachschub für die Keksdosen!
    Venlig hilsen, Erika Marie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *