Deja-vu …igen

I år har jeg så mange lækre hindbær, de modnede tidligt, almindeligvis plukker jeg dem først sidst i oktober. En hurtig gennemgang af mine altankasser og krukker gav mig desuden flere håndfulde blandede salatblade, og det var ekstra godt med lidt portulak – det er de kødfulde små runde blade midt på skålen, de ligner Skt. Hans urt. Desværre var der kun få spiselige blomster tilbage, men et beskedent drys er vist ok når jeg kan supplere med de skønne hindbær. Der er dage hvor man/jeg ikke har lyst til de store armsving og slet ikke orker at finde på fancy sammensætninger. MEN godt brød skal der til – en skive økologisk valnøddebrød fra Grennesminde er min favorit. Jeg smører den med blød gedeost, og oven på drypper jeg lidt flydende honning fra min lokale biavler. Pur natur, så meget at være taknemmelig for!

septembersalkat 2015
septembersalat 2015

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10154262612734035&id=581254034

septembersalat 2016
septembersalat 2016

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *