Simpel luksus

Endnu kan jeg ikke plukke mine egne tomater, men tager forskud på glæderne med små San Marzano tomater fra supermarkedet. De halveres, indmaden tages ud med en teske og tomaterne lægges i et oliepenslet fad. Drys med 2 tsk. rørsukker, blandet med 1 tsk. saltflager og 2 tsk. timianblade. Bag tomaterne i en 100° varm ovn i ca. 1,5 time. Fordel dem afkølet i glas med klippet rosmarin og et par spsk. kapers. Tilsæt 3 spsk. vineddike og fyld op med din yndlingsolie. Spis tomaterne med bidder af ægte fetaost, et par kviste krydderurter, fx fennikel og dild, rucola og spæde spinatblade. Dertil ristet brød, smurt med pesto, hjemmelavet eller købt. Enkel og forrygende lækker – simpel luksus!

Tomater halveres og udhules
Tomater halveres og udhules

semi tomater 2semi tomater 3 simpel luksus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *