Årets sidste hindbærsnitte

Efterårshindbær er de lækreste, synes jeg.

mine efterårshindbær
mine efterårshindbær

Det er lidt som med de vilde jordbær, fra hånden i munden er næsten bedst. Næsten … der er jo det med en hindbærsnitte. Altså ikke noget med sprød dej og hindbærsyltetøj og glasur – nej da, jeg tænker på en snitte godt brød med smør og friske hindbær. Og mit smør er ikke almindeligt smør. Mit smør er sort! Det er så lækkert, at jeg gerne smører tykt på, men du kan bare skrabe … absolut værd at prøve selv om det ligner Nutella 😉

Sort smør: 4 spsk.balsamicoeddike, 2 spsk. rødvin (kraftig og tør), 90 g smør.

Kog eddike og vin ind til en trediedel i en lille gryde. Rør små stykker smør i, rør, til du får en cremet masse.Hæld den i en skål, afkøl under jævnlig omrøring, og opbevar smørret under låg i køleskabet.

almindeligvis smører jeg ikke tykt på, men mit sorte smør er undtagelsen
almindeligvis smører jeg ikke tykt på, men mit sorte smør er undtagelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *